EXCELLENT LEIDERSCHAP

"Het versneld realiseren van een vitale, duurzame en 100% functionerende samenleving"

Innovatieve transformatie leiders, friskijkers en dwarsdenkers heeft onze maatschappij nodig om ons allen, een nieuwe tijdperk in te loodsen. Lokale helden en creatieve innovatieve burgers die dwars door de bestaande systemen heen breken. Zij die gek genoeg zijn om te denken dat ze de wereld kunnen veranderen, zijn degenen die het doen.’ Deze helden en rolmodellen maken het verschil. De verandering begint bij jezelf. Leiderschap invulling geven vanuit je hart. Ja zo dichtbij ligt de verandering, binnen handbereik. jij maakt zelf de stap en de rest volgt. Ja ongekend, zo simpel. 

Pauline Sibbel laat mensen in  organisaties versneld excelleren. Jij bent zelf het middelpunt en vertrekpunt van de verandering en als er bij jou irritaties zijn dan komt dit voort uit weerstand binnen je eigen comfort zone. Bij haar aanpak maak je geen kleine stapjes maar is de 100% mind-set en het moreel kompas vertrekpunt en werken aan de hand van de universele kernwaarden en energiefrequenties.

Hiermee overstijgt je alle verschillen in kleur, afkomst en opleidingsniveau en politieke en religieuze voorkeur waardoor we veel sneller doelen kunnen realiseren dan 99% van de mensen denken, verwachten en geloven. We kunnen alleen van wensen werkelijkheid maken met mensen die moed, lef en visie hebben, oplossingsgericht zijn en alles aan de kant van de oorzaak oplossen, in idealen, kansen en mogelijkheden denken en een volle accu hebben en zo het verschil maken. Dit heeft mij geïnspireerd om met haar in verschillende maatschappelijke sectoren aan de slag te gaan.

 

Meer lezen?  Leiderschap in dit tijdgewricht    Persoonlijk leiderschap,      Bouwkolom,    HRM, 

                        Zorg

Nieuwsgierig geworden?  contact