MIJN INZICHT NA DE PERSONAL EXCELLENCE TRAINING         

                            "Nu weet ik wat excellent leiderschap voor mij als mens betekent!"

In de Personal Excellence training bij Pauline heb ik zicht gekregen op mijn eigen geconditioneerd zijn en heb al mijn belemmeringen gezien en losgelaten. Mijn geworstel heeft plaatsgemaakt voor vertrouwen in mezelf en een nieuwe start. Voor mij een reden om nu nog mijn diepste wens waar te maken namelijk DE MENS STAAT CENTRAAL IN ALLES en dit uit te dragen door Pauline te ondersteunen om met haar kennis en kunde dit doel te bereiken:   

" Een vitale, duurzame en 100% functionerende samenleving te realiseren".

Wat mij in haar training aanspreekt is het gegeven dat je niet beetje bij beetje jezelf kunt ontwikkelen maar dat het met een kwantumstap kan. Je kunt als mens kiezen om het vertrekpunt 100% kwaliteit en 100% verantwoordelijkheid te nemen, met altijd een volle accu. De mens is vertrekpunt want verandering begint tussen je eigen oren. Hierdoor overstijg je beperkend hokjes denken en blijf je niet modderen op weerstanden die je voortdurend tegenkomt.

Ik ontdekte hoe geconditioneerd ik was. Merkbaar aan mijn communicatie naar mezelf en anderen en hoe snel ik hierdoor in de inhoud bleef hangen en mezelf steeds weer tot welles nietes spelletjes liet verleiden.

Ik heb geleerd om met een ideaal scenario te werken, je ideale resultaat te beschrijven en deze vervolgens visualiseren en realiseren. Wensen worden dan werkelijkheid. Moeiteloos en vanzelf.  

 

BEN JIJ OP ZOEK NAAR VRIJHEID!!!

Merk jij dat je potentieel veel groter is dan dat je tot nu toe hebt laten zien. Heb jij het lef en de moed om het verschil te gaan maken en uit de comfort zone te stappen. Wil jij altijd een volle "accu" hebben! Wil jij nu echt quantum stappen maken. 

 

EEN VITALE MAATSCHAPPIJ

Om een vitale, duurzame en 100% functionerende samenleving te realiseren hebben wij rolmodellen nodig die het verschil willen maken. Koplopers die klaar zijn met hun rotonde ridder gedrag en de afslag willen nemen.

Je wilt een voorbeeld zijn voor je organisatie, omgeving. !