Wereldbeeld 

De wereld is op alle gebieden voortdurend in beweging en dat is ook nodig om tot nieuwe ontdekkingen en mogelijkheden te komen. Deze veranderingen komen niet vanzelf tot stand. Mensen brengen dit in beweging en bereiken zo doorbraken. Bij deze doorbraken laten wij vastgeroeste inzichten, handelswijzen los en maken plaats voor nieuwe aanpakken. Deze constant veranderende wereld vraagt om flexibiliteit. Hoe sta ik hier in?

jij zelf 

Als persoon, in welke functie dan ook, kom je hier je eigen uitdagingen tegen. Kan ik meebewegen met al die veranderingen? Welke belemmerende gedachten zitten mij in de weg? Wat betekent dit voor mijn loopbaan? Hoe houd ik werk-privé in balans?

Belangrijk in deze situatie is om even een pas op de plaats te maken en samen met een coach te onderzoeken waar je aan wilt werken. Aan de hand van een levensvraag die op dat moment belangrijk voor je is. Door de essentie van die vraag uit te diepen pleeg je onderhoud aan jouw levensverhaal. Het inzicht dat je hierdoor verkrijgt brengt uitzicht op waar jij naar toe wilt en wat daarvoor nodig is.