Ik weet nu wat excelleren betekent !

Gedurende ons leven zijn wij allemaal gevormd door dingen die wij hebben meegemaakt, de familiestroom waarin je bent geboren, de docenten die het goede met je voor hadden, de omgeving die je normen en waarden hebben bijgebracht , dingen die je hebt meegemaakt…  Dit is allemaal opgeslagen in ons brein en bepaald dagelijks de manier waarop wij dingen doen, reageren e.d. Dit zit in een klein deel van ons brein en beperkt ons in het jezelf kunnen zijn. Je mag jezelf “herscheppen” en ik heb ontdekt hoe groot het brein eigenlijk is en welke mogelijkheden dit met zich meebrengt.

In de Personal Excellence training bij Pauline heb ik zicht gekregen op mijn eigen geconditioneerd zijn en heb al mijn belemmeringen gezien en losgelaten. Merkbaar aan mijn communicatie naar mezelf en anderen en hoe snel ik hierdoor in de inhoud bleef hangen en mezelf steeds weer tot welles nietes spelletjes liet verleiden. Mijn geworstel heeft plaatsgemaakt voor vertrouwen in mezelf en een nieuwe start. Voor mij een reden om nu nog mijn diepste wens waar te maken namelijk DE MENS STAAT CENTRAAL IN ALLES en dit uit te dragen door Pauline te ondersteunen om met haar kennis en kunde dit doel te bereiken:   

" Een vitale, duurzame en 100% functionerende samenleving realiseren".

Wat mij in haar training aanspreekt is het gegeven dat je niet beetje bij beetje jezelf kunt ontwikkelen maar dat het met een kwantumstap kan. Je kunt als mens kiezen om het vertrekpunt 100% kwaliteit en 100% verantwoordelijkheid te nemen, met altijd een volle accu. De mens is vertrekpunt want verandering begint tussen je eigen oren. Hierdoor overstijg je beperkend hokjes denken en blijf je niet modderen op weerstanden die je voortdurend tegenkomt.

Ik heb geleerd om met een ideaal scenario te werken, je ideale resultaat te beschrijven en deze vervolgens visualiseren en realiseren. Wensen worden dan werkelijkheid. Moeiteloos en vanzelf.  

LEES MIJN BLOGS